Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 21., szombat

Falcao, Tatlin @ Kolor

Ma este Art & Copy lesz a Kolorban. 21:00től Cadik kezd, utána Benski, akiről már lehet fogalmatok. Éjfél körültől pedig az eredeti tervektől eltérően nem b2b fellépés lesz, hanem külön kb. egyórás szettek jönnek előbb Falcaótól, utána pedig Tatlintól. Falcao ismerős lehet a Corvintetőről, Urimuriból és utóbbi időben a Kolorból is. Falcao a LavaLava egyik oszlopa a house zene nagy (el)ismerője. Megkérdeztem őket, mire számítsunk ma este. Hajtás után erre:






Falcao:

HNNY-Mys (Young Marco remix) és Kela (Shakarchi & Straneus remix) [Let’s Play House]
A Jacques Renault által vezetett Let’s Play House kiadón ezzel az EP-vel debütált a svéd producer: HNNY. A két eredeti szám, a Mys és a Kela is eléggé rendben van, engem mégis a két újragondolás, Young Marco és a Shakarchi & Straneus duó remixe fogott meg. A holland virtuóz tőle szokatlanul egy folyamatos kontroll alatt tartott, lassan építkező könnyed hangulatú remixet tett le az asztalra, mely szinte észrevétlenül mászik bele az ember fülbe. Semmi megőrülés, csak egy könnyed egyszerű utazás, és nagyon hamar elröppen az a 7 perc. A svéd duó a klasszikusabb hangzású „Kela”-hoz nyúlt hozzá, melynek egy olyan lazán lüktető 6 perc lett az eredménye, amire nem lehet nem megmozdulni.



April Reals – Eshter Is Typing [Unsigned Promo]
"Az April Reals két nagyon kedves ismerősöm projektje, akik ráadásul nagyon szerelmesek egymásba. Emiatt, és zenéjük miatt is irigy vagyok rájuk! :) Az „Eshter Is Typing” a „Neun” után a második közös gyermekük. Könnyed vidám tánczene, tele pozitív energiával. Nem akar többet, csak sok egymásra mosolygó embert a tánctéren. Érdemes követni őket, sokat fogunk még hallani róluk!"


Tatlin:
Ha Tatlin áll a dekkek mögé, akkor a buli inkább a techno felé hajlik. Ma este klasszikusabb vonalú trance, house dalokhoz fog nyúlni.
Topazz - New Millenium

Pizzaman - Trippin' on Sunshine
"Ez egy jó jelképe lesz a mai estének"
Persze nem hiányozhatnak a Z+-os (ÚÚRISTEN!) Top40ből ismerős dobogósok sem (az eméleke k könnyebb feldolgozása miatt ezek csakis linkként):


Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése