Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 23., hétfő

Only Real

Fotó: Facebook
Only Real pár nyugat-londoni teljfölösszájú gyerek, akik valami derekasan széjjelcsúszott indiepopot tolnak. Ahogyan a Clashmusic írta: "sweet, precious pop music, too young to know any better". Az Only Real egy zenekar, de igazából a frontember (Niall Galvin) a lényeg, ő jelenik meg a legtöbb felületen - mint most itt is baloldalt.
Az első (7 inches) bemutatkozás idén volt. A Backseat Kissersen két dalból áll: a címadó számból és a Blood Carpetból. A zenéből üvölt 80as évek és az indie. Pehelykönnyű pop kis MC-zéssel. Én a Blood Carpetet hallottam előbb, aztán megláttam a klipet is: kamaszos dekadencia és lazaság a Királyságból.


Blood Carpet


Backseat Kissers (ezt szintén klippel ajánlom, mert az Only Real csak a filmmúzeumos Privátfilmeket idéző, szuper8-as filmhangulat láttán hatásos igazán.)


És most október 7-én megjelenik a következő EP Days In The City névvel. A fenti klipek képi- és Only Real lelkivilágából ítélve nem is várhatjuk előbb máshogy, mint vinilen. Ez most már négy számot tartalmaz, egyelőre csak egy dalt hallgathatunk meg:





Hallgassátok, szeressétek, és toljatok egy lájkot Only Realre, ha tetszett.


Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése