Keresés ebben a blogban

2014. január 30., csütörtök

Joey Bada$$: Summer Knights

Ismét volt egy masszívabb Mistajam hallgatásom a BBC Radio1 Extrán, ahol az egyik bekevert szám Joey Bada$$ My Yout-ja volt. Az Epidemic és Joey Bada$$ után talán kicsit sűrűbben kéne lecsekkolni az aktuális kínálatot, mert egy csomó érdekes és jó hiphopról lemaradok. Joey Bada$$-ről sincs sok tapasztalatom és mivel ezt a bejegyzést nethiányban írtam, így tényleg csak a közvetlen benyomásaim maradnak.
Enyni csak: édemes a Lil B-vel való kakaskodást végigkövetni, ahol úgy látszik, Joey húzta a rövidebbet, mert törölte a Twitter accountját: 01, 02, 03, 04.

A 17 számos Summer Kinghts anyagából kb. 6-7 az, amit egyben emészthetőnek tartok.


Trekklista:
  • My Yout: tök jó intro Joey Bada$$ zenéjébe, ennél csak nehezebb dalok következnek.
  • Death of YOLO
  • Sweet Dreams: ez már ment ki FB-posztban is. Sokáig a toplistában marad.
  • Word is Bond: a Satellite mellett ennek van az egyik legerősebb zenei alapja.
  • Sit ‘N‘ Prey: Kid Cudit idézi.
  • Satellite: zenei alapban a Word is Bond párja.
És még valami. Ugye megérkezett a Spotify Magyarországra. Ennek ellenére szerintem továbbra is olyan zenei listák lesznek, amik regisztráció/bejelentkezésmentes felületen is hallgathatók. Annyiféle felület van már, ahol zenék vannak, és nem várhatom el senkitől, hogy azért ne halljon egy zenét, amit itt ajánlok, mert a 101. helyre még éppen nem készített accountot. Tehát egyelőre marad a YouTube, SoundCloud, Bandcamp, Mixcloud valamelyike mint linkelt források.

Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése