Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 19., hétfő

Wiley

Jefe's back on board. Bocsesz, kicsit megcsúsztam, de a költözés és egyebek elvették az eszemet, szabad időmet. Innentől igyekszem visszazökkenni a régi kerékvágásba.
Brit grime következik. Talán megosztom a hallgatótábort, remélem nem nagyon. Wiley már egyszer szerepelt a blogon. Akkor a nyáron kiadott nagylemezét vezette fel a Numbers in Action kislemez. Akkor a címadó számot posztoltam, ez most ki is marad a felsorolásból. (Nem titkolt célom a visszakeresések számának növelése. :) )



A 100% Publishingról csak jó szavak jönnek a számra (komolyan egyszer csinálok már egy kritikát is, nem csak ajánlok :P ).
Grime, grime...Wiley (is) adta a nevet neki, olyan, mint Jerry Lee Lewis a rock and rollban: azt csinál amit akar, nem lehet rá mondani, hogy egy-egy előadás/koncert éppen nem az igazi (legyen az hangulatból, vagy korból fakadó); egész egyszerűen ilyenné formálja a műfajt és kész.
Ízelítőt adok a lemezből, de akinek bejön, annak váljon kötelező darabbá a playlistben. Elsőre lesznek olyan számok, amelyek túl lágynak tűnhetnek. Igazából ezeket később sem fogjuk keményebbnek hallani (nofene!) :) , de ne feledjük, hogy lemezről beszélünk, nem lehet állandóan ordítani, odaszólni, grimaszolni.
Wiley, Eskiboy, Eski-beat...a lemezen számos öndefiníció van, de mind egyre megy: A-listed grime.

S.S.:A must to listen.

Kiegészítés: kedvenc felvételem a Wise Man & His Words. Ebből megkapjátok az instrument verziót és azt az orosz számot is, amelynek a zenei alapját Wiley felhasználta. (A Triangle Sun sztem megér még egy írást, de azt majd később.)

01. 100% Publishing
02. Your Intiution
03. One Hit Wonder
04. Wise Man & His Words
05. Wise Man & His Words Instrumental
06. Triangle Sun - Perfect Letter

Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése