Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 8., hétfő

MistaJam


Oi!"Bass in your face!"
Keményebb fülűeknek ajánlom a múlt szombat esti BBC Radio1 Extrát, ahol a nagyöreg Benga vendégmixelt. Kivételesen bejött, hogy MistaJam, a műsorvezető folyamatosan belebeszél...talán a brit angol miatt. Elképzelhető, hogy sok embernek nem lesz fülére ez a zene, ezért elmondom, ízelítőnek mely részekhez érdemes odatekerni - ha nem a legelejére! (Klikk a képre!)
Az első óra jó kis monsta dubstep...sztem addig lehet bírni cérnával egyben. Ha nem a zenére koncentrálsz, akkor viszont tovább is ;)
11:11-től 16:00ig...It's Alive!
De a beszólások sztem így is, úgy is hatalmasak végig a két órán át...."filthy dubstep" :)

Aki egy komolyabb freestyle grime-ot akar hallani, az pedig tekerjen az 50. perchez, ahonnan P Money adja a zene alá, illetve fölé.

1:32:30-tól 1:34:00-ig egy jó kis Toddla-T remix hallható.

1:34:00-tól pedig jön a rövid Benga interjú...milyen jó hallani, hogy ezeket a súlyos hangokat egybezsúfoló embereket is kenyérre lehet kenni. Bengának alap, hogy legyen vmi csoki a stúdióban, lehetőleg egy Galaxy. És mi a kedvenc hangja? :) Tiszta kész!

Az utolsó 25 percre jön egy Benga mix.

1:40:50-től haha, felkonf... :)
1:41:20: "Two Step is back in 2011!" Ez az a vonal, amit anno annyira kedveltem a DnB-ben. Nice! Could you speed the bassline remix..."hardcore"!

Egyébként pedig alig fair, hogy a Királyságból elérhetőek bizonyos MistaJam dubstep-mixek ingyen és bérmentve a rádió honlapján, itthon ez már kevésbé mondható el.

Többek között ez is benne volt:
501 - 8bit Dreamer


Jefe




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése