Keresés ebben a blogban

2012. március 13., kedd

Fire Flowerz

A Fire Flowerz egyik számát (Let Yourself) egy NAPT szettben hallottam. Azzal zárta, ami félelmetesen hasonló volt a Sub Focus esetéhez. Sub Focus a Future Bass mixében Calvin Harris You Used To Hold Me számának Nero-féle remixével zárt. Féltempós dubstep, lágy vokállal.

Itt is hasonló volt, gondoltam rákeresek a mákvirágokra. Szóval a Fire Flowerz: két olasz suhanc, akik eddig 4 EP-t adtak ki.
Soundcloud oldalukon elérhető az utolsó három kiadás. 
A srácok vmi electro house-t csinálnak, meglehetősen sok discóval fűszerezve. Érzékenyebbek kezdjék az Offensive Language-dzsel. Egyelőre ez tűnik a leginkább kiforrottnak, de lehet csak azért, mert ez jön be a legjobban.


Mirrorball EP (2009): csupa disco-house. Nekem túl monoton. Pedig nem hosszúak a számok, de vhogy ennyi éppen elég belőlük.

Fitness EP (2011): jóval frissebb eresztés. Húz a szívük az electro house felé. :)

Offensive Language (2012): március eleji kiadás. Szinte ropog és belül még ki sem hűlt.
Offensive Language: árad az öröm, küldjük az energiát, zenei gerincműtét blabla. Az a kevés bevágott vokál nagyon jót tesz a zenének.
U Got 2: disco-house is getting funkier than ever. Robothang, vmi torzított vokál, jóféle kiállás és felütések három és fél percben.
Let Yourself: és akkor az elején feldobott zene. Lassú dub(step).
Osztályozzuk az Offensive Language EP három számát? 7-8-9/10
Fasza ez az anyag, na!

Jefe


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése