Keresés ebben a blogban

2012. október 18., csütörtök

DJ Sol Rising

DJ Sol Rising Oaklandből. Azt se tudom már, hogyan találtam rá. Illetve ő hogyan talált rám. Valamiért havonta kapok egy e-mail értesítőt a legújabb SoundCloudra feltöltött számaiból. Eddig nem különösebben érdekelt a dolog és lusta voltam spamként megjelölni a cuccot, mivel ha jól emlékszem, egyszer már leiratkoztam bárminemű értesítőjéről.
Na mindegy, ma jött megint egy levél, gondoltam egye-fene, mielőtt rászánom magam a spamlistázásra, csak bele hallgatok, hátha van itt valami maradandó.
Tényleg nem hallgattam végig, milyen zenéket tolt, láttam egy listát és onnan leszedtem azokat a számokat, amiknek az eredetijét már ismerem (és valljuk be, egy gyengébb remix esetén az eredeti zene ultramagas színvonala felmentőseregként még jól jöhet).

Ez alapján lett három szám:
1. Aretha Franklin - Respect (Funky Bass remix)
Na, ez igazán zsír lett, lendületes, szerintem minőségi, visszatérő házi buli-zene lehet belőle.

2. Beastie Boys - Sure shot
Nekem megfelel, bár szerintem elbírt volna még pár samplinget, vagy intrót azért, hogy legyen valamilyen íve ennek a pár percnek. Olyan ez, mint egy iparos munka, megbízható a termék - nem azt mondom, hogy sallang legyen, de egy kis humort elbírt volna a szám sztem.

3. Bollywood Dreaming
Ez nem remix, hanem saját szerzemény. Aki szereti a szitár hangját és a funky bass alapot, az nem fog csalódni - nem mellesleg elég jó mash-up instrumentnek hangzik.



Csak ismételni tudom magam - ha van lehetőség Free Downloadra a SoundCloudon, semmiképpen se hagyjátok ki, mert sok olyan zene van, amit máshonnan nem tudtok megszerezni és a FD hatalmas ajándék azoktól az emberektől, akik a szívüket-lelküket beleteszik a zenekészítésbe. Peace.

Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése