Keresés ebben a blogban

2014. július 28., hétfő

Funk-break, hiphop @ hangolo (H1 2014)

Lassan egy hónapja a második félévben vagyunk, de még mindig van egy lejátszási listám/mappám az ingyenesen letölthető zenékből. Jó, igazából van még egy-kettő, de azok alig nevezhetőek listának. Még várni kell, hogy meghízzanak legalább egy órányi időtartamra.
A mostani lista 2014 első félévének olyan dalaiból áll, amikben funky-break, hiphop ütemek, illetve túlsúlyos rapszövegelések vannak. Szerepel a listán francia szuperproducer 2,5 millás hallgatottsággal, illetve olyan producer, aki még csak most tanulja az Ableton beállításait. Ennek ellenére szerintem mindegyik hozzáad a műfajhoz és több mint hallgatható dalokról van szó.


Mostanában keresem a blog új lehetőségeit, új formáját, akár új felületét. Az ilyen típusú zenekeresés és lejátszási lista készítés bár könnyű, de sok időt igényel. Az utóbbi válogatások féléves időszakból voltak, de van aki hetente csinál ilyesmit. Nina Las Vegas pl. Weekend Favs-nak hívja őket, míg a TuesdayTunez is hasonló elven működne, de látszik, hogy a heti bontás mennyire nehezen kivitelezhető. Nem hiszem, hogy hetente össze tudnék szedni egy-egy órás anyagot úgy, hogy ne menjen a minőség rovására. De valamit ki akarok találni erre, agyalok még rajta.

Producer/kiadólista:

Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése