Keresés ebben a blogban

2013. február 13., szerda

K Theory

Nem megyek messzire műfajilag, mert most is egy glitch hop-szerű megoldást mutatok, de ez már szerintem jóval ismertebb Marvel Years-nél, ha csak a majd' tízezres FB-tábort nézzük. A képre kattintva lehet lájkolni őket.

Egy EP-t ismerek, és a remixeket, a többit még nem futottam át, de ezekkel is el lehet az ember egy darabig.





TYR-rel készített közös Bee Gees remix valami istentelen földöntúli telitalálat:

Alapvetően sokkal durvább és szeparáltabb basszusok jellemzik a számokat, mint amilyeneket az utóbbi bejegyzésekben hallhattatok. Javítok, mert a számokat nem is annyira a glitch hop jellemzi, mint inkább a bass hop és a dubstep keveréke. Nincs cicózás, ezt a 32 percet egy huzamban én nem bírom ki. Mixre készültek ezek a dalok: látszik, hogy nem radio editek, tökéletes beat matching lehetőségek vannak a szám végén hosszan kifuttatott basszusok miatt, szóval azért kell hozzá kis türelem, hogy ne egysíkúnak érezzük a cuccokat.

Warrior - ezt hallhattátok a Funkhunters Shambhala mixtape-jének elején is, amiben egy mash up instrumentálja volt.

Magic City - Milyen lazán kezdődik, aztán ki gondolná, hogy egy szörnyeteg lesz belőle! :)
ha valakinek bejön, hogy filmekből bevágott részletek adjanak vokált, akkor ez tetszeni fog. Nekem Holyan, mintha DJ Shadow glitchesítette volna a "future shit"-jét.

Boardwalk Hustler - ez megviselheti azokat, akik nem bírják a bass hop és dubstep keveredését. Inkább azok érzik majd, akik nem laptophangszórón, vagy fülhallgatóból hallgatják. A huszadik század eleji jive/charleston elem abszolút kell ehhez a zenéhez, különben egyhangúságba fulladna a szám.

Johann - gondolj Straussra és bumm megkapod!

Midnight Girl - ugye mixek. Képzeljétek el, milyen jó levezető lehet ebből, miután a K Theory végig vitt mindent egy live actjébe: kis lötyörgés, fejbólogatás, vicsorítás, ikszelgetés és harlem shake-ezés megvolt? Akkor kell valami, ami segít lejönni az egész estéről. Na, erre jó a Midnight Girl.


Jefe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése