Keresés ebben a blogban

2011. május 15., vasárnap

Flashback - A.Skillz @ DPU

Péntek este sikerült élőben meghallgatnunk a zseniális A.Skillz szettjét, aki hosszú idő után újra Budapestre látogatott. 
Utoljára 2008-ban volt hozzá szerencsénk, ezért a helyszínre (D1 club) nagy-nagy izgalommal érkeztünk bízva abban, hogy a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan most is életünk egyik legnagyobb buli-élményében lesz részünk...








...és nem is csalódtunk. Volt ott minden, mint a búcsúban. A. Skillz újra megmutatta, hogyan kell fergeteges hangulatot csinálni fél perc alatt, és tartani azt utána két órán keresztül, úgy hogy közben végigskálázza a teljes zenei palettát (épphogy csak klasszikus zenét meg death metalt nem játszott), persze mindezt a saját ízlésének megfelelően tálalva. Aki pedig nem tudott eljönni, az sajnálhatja. Most az ő fájdalmuk csillapítása illetve a megjelentek emlékeinek frissítése érdekében következzék néhány muzsika, ami a buliban is felcsendült(ilyen-olyan formában).



Marlena shaw - California soul (A.Skillz remix) by Dj VinZ

01 low rider by tgmartinez78745

Groove Armada - Superstylin' by future reflections












tom

4 megjegyzés:

  1. Aki emlékszik még más trackekre, az küldje kommentbe!

    VálaszTörlés
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Sd0zY_DYxjE
    Ez is volt :)

    VálaszTörlés
  3. OMFG és nem votlam. Gecinagy!!! A California Soul-os mix megvan és ez benne legjobb rész. Nagyon utállak titeket. NAGYON!!!

    VálaszTörlés
  4. Ezt lefelejtettem, pedig ez is nagyon komoly volt...robbant a ház.
    http://soundcloud.com/hugoletras/roots-manuva_witness-the-fitness

    VálaszTörlés